Selecció de Cafès d'Origen


   
Honduras San José
Descripció botànica: Aràbiga rentat. Cultivat a una petita finca (microlot) de la regió de Santa Bàrbara, aquest és un cafè molt especial, amb notes de cacau, molt equilibrat i amb un bon cos.  
   
República Dominicana Mieludo
Descripció botànica: Arabiga rentat. Cafè de la finca Los Lirios. El procés de rentat, que a diferencia d'altres cafès s'ajorna uns dies després de la collita, fa que tingui un punt de dolçor més elevat, semblant a la mel. Aquesta és la característica principal d'aquest cafè.  
   
Ethiopia Yergacheffe
Descripció botànica: Aràbiga rentat. És un dels millors cafès produits a Etiòpia. La tassa és molt completa, ho té, especialment gust a baies. Un cafè meravellós.  
   
Brasil Bourbon-Ipanema
Descripció botànica:Aràbiga natural rentat. Té un aroma de cacau en pols. Cafè amb cos lleuger, acidesa baixa i amb notes de fruita.  
   
Colombia Supremo
Descripció botànica: Aràbiga rentat. Cafè de la serralada dels Andes, caracteritzat per l'alçada on es cultiva. Això li dóna acidesa i molt cos. També té un aroma agradable. És un cafè complet.  
   
Blend Rainforest
Descripció botànica: Aràbiga rentat. Blend formatper tres cafès d'origen de tres continents diferents. El cafè de Centre Amèrica aporta cos, el cafè d'Àfrica aporta l'esprit i el cafè d'Àsia aporta el simbolisme. Cafè molt especial. Diferent.  
   
Mèxic Descafeïnat
Descripció botànica: Aràbiga rentat. Aquest cafè es descafeïna només amb aigua. Això li permet mantenir un sabor pur. Té una fina acidesa, un toc de xocolata i és molt aromàtic. El sistema de descafeïnar s'anomena Swiss Water Process.  
   
Kenya AA
Descripció botànica: Aràbiga rentat. El tipus de terra on es cultiva aquest cafè és rica en fòsfor. Això, i l'alçada, li confereixen unes característiques molt particulars que el afn inconfusible. Molta acidesa, un cos mitjà i una tassa amb molta potència i personalitat. Un cafè molt especial.  
   
Malawi Geisha
Descripció botànica: Aràbiga rentat. Aquest cafè va ser introduït a Malawi als anys 80, a partir d'una varietatd'Etiòpia anomenada Geisha que quasi bé es donava per desapareguda per la seva baixa productivitat. Aquest fet ha donat a Malawi i Panamà un dels millors cafès del món. El Malawi és un cafè amb sabor de fruitesàcides, com la llimona, la llima i el gerd. Te una acidesa fresca i extremadament neta. Cos i sensació a la boca de gran elegància. Un cafè per experts.  
   
Guatemala Antigua
Descripció botànica: Aràbiga rentat. Cafè del Valle de Antigua. El microclima a on es cultiva fa que sigui un cafè especial, amb molt cos i alta acidesa. Un cafè amb caràcter.  
   
 
   
 
   
   
La Piccola Migdia
C/ Migdia, 89
17003 - Girona
tel. 872 08 18 68
La Piccola Centre
C/ Nord, 22
17001 - Girona
tel. 972 90 21 24
© La piccola 2013. All Rights Reserved - Web design by Girona Productions